Luceafărul Bălan speră într-o revanşă în faţa Sănătăţii Cluj

Sâmbătă, ora 17, Stadion „Dumbrava”
Luceafărul Bălan – Sănătatea Cluj

Fără niciun punct acumulat după primele două etape din noul sezon al Ligii a III-a de fotbal, Luceafărul Bălan îşi propune să „spargă gheaţa” sâmbătă, în faţa formaţiei Sănătatea Cluj. Echipa pregătită de Marius Paşca va primi tocmai vizita formaţiei care a eliminat-o în urmă cu aproape două luni din Cupa României.
„Nu ştim încă să gestionăm ultimul sfert de oră, ceea ce s-a văzut atât în meciul de la Miercurea Ciuc, cât şi în prima etapă, în faţa celor de la Sighetu Marmaţiei. Trebuie să fim mai stăpâni pe situaţie, pentru a face faţă presiunii create în ultimele minute, dar cred că vom pune la punct şi acest aspect. Sănătatea Cluj este o echipă cu experienţă în Liga a III-a, care a transferat câţiva jucători consacraţi în această vară, dar sper să obţinem în faţa lor prima victorie a sezonului”, ne-a declarat Marius Paşca.
De cealaltă parte, tehnicianul clujenilor, Marius Semeniuc, consideră că jucătorii săi nu vor avea „viaţă” uşoară împotriva Bălanului, chiar dacă Sănătatea a avut câştig de cauză în duelul din Cupa României.
Partida dintre Luceafărul Bălan şi Sănătatea Cluj este programată la ora 17, pe Stadionul „Dumbrava” din Gîlgău Almaşului.

Leave a Comment